Een kijkje achter de schermen

Via deze blog willen we u graag laten zien hoe we het iedere week weer voor elkaar krijgen om al dat vlees bij u te krijgen. Het lijkt makkelijk, u bestelt en wij bezorgen het thuis. Maar er moet veel gebeuren om uw bestelling compleet te maken en om uw bestelling op de juiste manier bij u thuis te krijgen.

Het begint bij de webshop van Geusdiervoeding. Hier ziet u alle producten die wij in huis hebben en ook de voorraad die wij hebben van de producten. Uw order komt bij ons binnen en s’avonds worden de bestelde producten nabesteld bij de leveranciers, dit doen wij om de voorraad om pijl te houden. Zonder voorraad beheer zouden we het niet voor elkaar krijgen om de iedere week weer een nieuwe voorraad te hebben. Tijdens iedere levering worden alle producten geteld en beoordeeld op kwaliteit, daarna moet alles worden ingevoerd in ons systeem om zo uiteindelijk weer verkoopbaar te zijn in de webshop.

Het inpakken van de orders
Dit doen we op woensdag middag net na 16:00, want daarna kunnen orders niet meer dezelfde avond worden bezorgd. Eerst worden alle orders uitgeprint en vervolgens ingedeeld in routes, de routes worden bepaald door het systeem. Het systeem kijkt altijd naar de meest voordelige en minst CO2 uitstotende mogelijkheid voor het bezorgen van uw order. Want het milieu daar doen we graag nog een paar jaartjes langer mee. Dat is ook de reden dat wij gebruik maken van speciale gekoelde tassen, deze zijn herbruikbaar en dus vriendelijk voor het milieu.

Tijdens het inpakken moet er goed op gelet worden dat alle producten worden ingepakt, netjes verpakt en sommige producten worden zelfs apart verpakt in verband met lekken of breken. Dan zijn alle orders ingepakt en kan de bezorger vertrekken en beginnen met de uitlevering van de orders.

Na de bezorgroute

Na de route moeten alle lege tassen weer terug naar de zaak, de routes verwerken we in de computer en alle betalingen worden geregistreerd. Dit om er voor te zorgen dat we een duidelijk overzicht hebben over welke orders er open staan en welke afgehandeld zijn. Dan vullen we de schappen nog eens aan met alle producten uit de opslag vriezers en zo is de winkel weer op orde.

Laat een bericht achter