Lotgering

Sinds het bestaan van Geusdiervoeding is dit merk één van onze vaste items in het assortiment, we zijn door dit product immers begonnen met het verkopen van huisdierproducten. Daarom werd het tijd om een leuk stuk te schrijven over één van de grootste KVV producent van Nederland. Nu vragen sommige zich af “wat betekent KVV”, kvv staat voor “kant en klaar vers vlees“. Hiermee bedoelen we dat de hoeveelheid bot, spiervlees en orgaan door de producent zijn vastgesteld, deze vermalen de producten en zo ontstaat een klant en klaar vers vlees product.

 

Diversiteit

Er zijn smaken en diersoorten genoeg om dagelijks een andere smaak te voeren aan uw hond of kat, de keuze is enorm. Totaalvoer is het basis product en deze wordt ook het meest verkocht. Dit product bevat rundvlees, kippenvlees en lamsvlees, zowel bot, spier en orgaanvlees. Maar er zijn nog veel meer smaken met bijvoorbeeld pens, paard, eend, hert en vis.

Maar Lotgering heeft ook speciale producten voor honden met allergieën voor bijvoorbeeld kip, rund of lam. Dit noemen we uitsluitdieet producten en deze kunnen dus gebruikt worden om uit te zoeken voor welk dier uw hond allergisch is.

 

Verpakking

De verpakking van de producten is niet altijd even fijn. De verpakkingen zijn vaak open, gescheurd of kapot. Maar we zien gelukkig wel dat de afgelopen jaren de verpakking is verbeterd. Helemaal als er gekeken wordt naar het verleden waarbij het vlees nog met de hand werd ingepakt in folie. Nu gaat alles met de machine en is het veel beter verpakt. Ook optisch is de verpakking er op vooruit gegaan en dat zie je meteen.

TIP; haal nog voor u het product in de koelkast plaatst de verpakking er af, dit scheelt een hoop gespetter als het product ontdooit met de verpakking er om heen. Natuurlijk is het aan te raden het product in een afgesloten bak te ontdooien.

 

LifestyleXperience

In 2014 is LifestyleXperience op bezoek geweest bij de fabriek van Lotgering, hier hebben zij een leuke impressie kunnen neerzetten van de producten en productie van Lotgering. Je ziet in deze video duidelijk dat de productie van Lotgering erg gestructureerd is en dat het vlees netjes wordt afgewogen door de machine, en vervolgens gehakt in de juiste portie. Daarna worden de producten netjes verpakt in de juiste verpakking.

Je ziet ook dat er geen toevoegingen worden toegevoegd aan de producten, dit is een van de redenen dat de producten van Lotgering zo goed worden gegeten door de honden en katten.

Sinds 2014 is er veel veranderd bij Lotgering in de productie, verpakking en de bedrijfsruimte. In 2016 is Lotgering verhuisd naar een nieuwe locatie waarbij er ook veel productie machine zijn vervangen voor zeer moderne industriële machines.

 

Lotgering verhuisd naar een grotere bedrijfsruimte

In 2016 is Lotgering dus verhuisd naar de nieuwe bedrijfsruimte in Zaandam. Deze verhuizing was nodig om zo de grotere vraag naar de producten te kunnen vervullen. Alles is eigenlijk vergroot in 2016 zowel de productie, opslag en de verwerkruimtes, dit alles was nodig omdat Lotgering ook is begonnen met de productie en levering voor ons buurland Duitsland.

 

Foto’s van de productie machines van Lotgering

Hiernaast zie je een heleboel machines van Lotgering, de ene voor het verwerken van de producten en een ander om alles netjes in te pakken. Al deze machines zijn nodig om de grote vraag aan te kunnen en we kunnen wel stellen dat de vraag enorm is…

Geusdiervoeding verkoopt bijna 400 kilo per week aan haar klanten en de aantallen blijven groeien. Dit is mede te danken aan het feit dat de kwaliteit enorm is toegenomen.

 

Onze hardlopers van Lotgering

 

Laat een bericht achter