Tussen 23 december en 2 januari zullen onze routes en winkeltijden er even anders uitzien. Zo zijn wij van maandag 23 december t/m vrijdag 27 december volledig gesloten, voor zowel de bezorging als onze winkel. Maar op zaterdag 28 december houden we onze jaarlijkse oliebollendag! Tijdens deze dag krijgt u weer de maximale kortingen in onze winkel en worden er heerlijke verse oliebollen gebakken in onze winkel.

Op maandag 30 december worden de routes van maandag en dinsdag bezorgd. Het is voor ons belangrijk dat de bestellingen op maandag 30 december, voor 12:00 uur bij ons binnen zijn. Onze winkel is op maandag gesloten i.v.m. de drukte van het inpakken van alle bestellingen. Op maandag zullen ook alle post bestellingen van de voorafgaande week worden overgedragen aan DHL.

Op dinsdag 31 december en woensdag 1 januari zijn wij gesloten

Op donderdag 2 januari worden de routes van woensdag en donderdag bezorgd. Het is voor ons belangrijk dat de bestellingen op donderdag 2 januari, voor 12:00 uur bij ons binnen zijn. Onze winkel is op donderdag gesloten i.v.m. de drukte van het inpakken van alle bestellingen. Op donderdag zullen ook alle postbestellingen van de voorafgaande week worden overgedragen aan DHL.

Na 2 januari zullen onze reguliere winkeltijden en bezorgdagen weer in gaan.