Paardenvet

Vanaf  12,99

Wissen
Artikelnummer: 7210034299412 Categorie: Tags: ,
 

Beschrijving

Paardenvet

Duo Dog Paardenvet Supplement is een 100% zuiver langzaam uitgebakken paardenvet en een zeer goed voedingssupplement als energiebron. Het ruwe paardenvet en vlees is afkomstig uit Nederland en België. Paarden worden in de wereld waarin wij leven gezien als nobele dieren. Paarden krijgen daarom altijd een hoog kwaliteit dieet te eten van de beste en betere voedingssoorten die voorhanden zijn.

Duo Dog Vet Supplement is een zeer dun vet wat bijna een olie achtig voorkomen heeft, tenzij ingevroren en of in de koelkast staat. Duo Dog Vet Supplement is een absolute zuivere energiebron van de hoogste kwaliteit en zeer hoog in calorieën. Maar toch veel lichter verteerbaar en sneller oproepbaar en te verwerken dan andere vetsoorten. Er bestaat simpelweg geen zuivere en betere dierlijke vetbron voor uw hond dan paardenvet. Wat niet te vergelijken is met bio industrievoer voor slacht en pluimvee. Nogmaals, paardenvet heeft mede hierom de hoogste kwaliteit en zuiverheid. In paardenvet zit glycerine en Vitaminen A en D waardoor het ook een uitermate goede werking heeft op een droge huid en doffe vacht. Daarnaast is het tevens een perfecte aanvulling op voor de spijsvertering en de darmflora. Duo Dog Vet Supplement is een zeer goede aanvulling voor elke hond.

Effecten Duo Dog Snack en Vet Supplement
– Een gezonde huid
– Een glanzende vacht
– Een betere darmflora
– Extra weerstand
– Een goede gezondheid
– Sterkere botten

Doseringsadvies
Dagelijks een dosering (eetlepel) als extra door het voer.
Honden tot 20 kg tot de 2 doseringen per dag
Honden tussen de 20 en 40 kg 2 a 3 doseringen per dag
Honden boven de 40 kg 3 a 4 doseringen per dag.

Bewaaradvies
Bewaar Duo Cat paardenvet altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer.

Bezorgen of verzenden?
Duo Cat paardenvet valt onder de toevoegingen, dit betekend dat wij deze per post verzenden over heel Nederland! Dit geldt ook voor alle gedroogde producten.
Onze vriesproducten bezorgen wij binnen onze regio. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

Liever een iets anders porberen dan onze Duo Cat paardenvet?
probeer dan ook eens onze zalmolie.

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Diersoort

Hoeveelheid

,