Gevlochten lamspezen

 6,49

Gevlochten lamspezen zijn verkrijgbaar per 100 gram.

6 op voorraad

 

Beschrijving

Gevlochten lamspezen

Heerlijke gevlochten lamspezen geschikt voor de kleinere hondenrassen. Doordat de lamspezen zijn gevlochten zijn deze harder dan onze lamspezen en zijn hierdoor zeer geschikt kauwbot. De lamspezen zijn tussen de 20-27 cm lang. Hiernaast zorgt het kauwen ook voor een natuurlijke reiniging van het gebit en heeft ook simulerend effect op de kauwspieren van uw hond.

Inhoud
Onze Gevlochten lamspezen zijn verpakt per 100 gram in een hersluitbare verpakking.

Samenstelling
Gevlochten lamspezen bestaan uit 100% lam, zonder geur- kleur- en smaakstoffen.

Analyse
Nb

100% natuurlijk
Deze snack is 100% natuurlijk en vrij van bindmiddelen, geur- kleur- en smaakstoffen. Doordat deze snack op een natuurlijke manier gedroogd wordt is deze ook vrij van chemicaliën. Er wordt er ook geen pesticide op de producten gebruikt tegen insecten, het kan  voorkomen dat er een torretje of ander insect in uw snack terecht is gekomen. Indien u dit ziet kunt u het best de snacks 48 uur in de vriezer bewaren, dan zijn ook eventuele eitjes dood. De insecten vormen geen gevaar voor uw hond of kat.

Bewaaradvies
Bewaar de snacks altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten zakken of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Bezorgen of verzenden?
Lamspezen vallen onder gedroogde producten, dit betekend dat wij deze per post verzenden naar heel Nederland of België! Dit geldt voor alle gedroogde producten.
Onze vriesproducten bezorgen wij binnen onze regio. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

Snacken op maat
Alle honden houden van een lekkere snack. Wij bieden alle honden, (zelfs de honden met een voedselallergie) de kans om lekker te snacken!
Hierbij horen natuurlijk wel een aantal richtlijnen, we willen natuurlijk onze dieren gezond houden. Snack hierom met mate en zorg ervoor dat er altijd genoeg drinkwater ter beschikking is.
Wanneer uw hond op KVV staat is hiervoor een handige berekening:

Hoeveelheid snacks x 3 = de hoeveelheid vlees dat u op dat moment zou geven.
Bijvoorbeeld: 10gr snacks X 3 = 30 gram vlees.
Dit kan u van de voeding inhouden. Hierdoor voorkom je gewichtstoename bij uw hond.

Ook adviseren wij altijd bij uw hond te blijven wanneer u hem/haar een snack geeft. Dit geldt voor snacks, maar ook zeker voor kauwbotten. Er is namelijk altijd kans op verslikkingsgevaar. Wanneer u erbij blijft kunt u op tijd ingrijpen wanneer er zo’n situatie voordoet.

Liever andere kauwtjes proberen voor uw hond?
Probeer dan ook eens onze lamspezen of lamsoren.

 

Extra informatie

Gewicht 0.100 kg
Diersoort

Hoeveelheid

Geschikt voor

Kleine honden, Middelgrote honden, Puppy's

Hardheid

4/5