Kivo gestoomde rund

 4,29

Kivo gestoomde rund is verpakt per 600 gram.

24 op voorraad

 

Beschrijving

Kivo gestoomde rund

Kivo gestoomde rund is een houdbare worst die zeer geschikt is voor op vakantie. Maar de houdbare worsten van Kivo zijn ook handig om achter de hand te hebben wanneer u vergeten bent om het vlees te ontdooien.
Het vlees is gestoomd en blijft hierdoor na opening nog 4 dagen in de koelkast houdbaar. Door de structuur van de worst is deze ook handig te snijden in kleine blokjes, deze kunt u gebruiken tijdens de training van uw hond.

Dit product is vrij van gluten, conserveringsmiddelen en kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen.

Inhoud
Dit product is verpakt per worst van 600 gram

Samenstelling
78% rundvlees,
15% zilvervliesrijst,
3% groenten,
2% fruit

Analyse
Ruw eiwit 16%
ruw vet 6,7%
ruwe celstof 1,7%
ruwe as 1,6%
calcium 1%
fosfor 0,5%
vocht 62,7%

Voedingsinstructies
Bij een hond op normaal gewicht kunt u zich houden aan 20 gram per kg lichaamsgewicht. Deze richtlijnen zijn ook terug te vinden op de verpakking. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater.
Let op: Bovenstaande is een richtlijn en het zou dus kunnen dat uw hond meer of minder moet eten, hierbij past u de voedingsbehoefte aan naar uw hond.

Bewaaradvies
Kivo gestoomde rund is zeer eenvoudig te bewaren. Wanneer de worst nog in de originele verpakking zit is deze 18 maanden houdbaar buiten de koelkast. Wanneer deze worst is aangebroken dient u zich deze in de koelkast te bewaren. Met een temperatuur tussen de 4 en 7 graden Celsius.

Bezorging & verzending
Geusdiervoeding bezorgd in grote delen van Zuid-Holland, bent u benieuwd of u in onze bezorgroute valt? vul uw postcode hier in om erachter te komen.
Doordat deze voeding gestoomd is wordt deze ook per post verzend. Wij doen dit met DHL pakketservice, voor 14:00 uur besteld, zelfde dag verzonden!

 

Liever iets anders proberen dan Kivo gestoomde rund
Probeer dan ook eens de blikvoeding van Steakhouse of de biologische blikvoeding van Bandit.

Extra informatie

Gewicht 0.6 kg
Diersoort

Hoeveelheid