Sale!
 

Totaalvoer lam deluxe

 1,29

Artikelnummer: 70030 Categorie: Tags: ,
 

Beschrijving

Totaalvoer lam deluxe

  • LET OP: Dit product heette voorheen lam rijst.

Totaalvoerlam deluxe heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Door smaken af te wisselen haalt u al het goede uit de verschillende diersoorten, bovendien vindt uw hond de afwisseling erg prettig en wordt het niet eentonig voor de hond. Wij raden aan om minimaal 5 diersoorten per week te voeren waarvan 1 diersoort vis dient te zijn.

Heeft u een kleine hond en is het moeilijk om tot een goede afwisseling aan diersoorten te komen voor uw hond? Voor kleine honden adviseren wij Natuur en dier 5 dieren deluxe of Natuur en dier 5 dieren basis. In deze producten vindt u 5 diersoorten. Natuur en dier wordt gemaakt door Dogmeat en is van zeer hoge kwaliteit.

Probeer ook eens onze combi deal, hierin vindt u 35 verschillende staven vlees. Hier vindt u onze combi deal, in deze combi deal vindt u 9 verschillende producten van Lotgering, door deze met regelmaat af te wisselen heeft uw hond iedere dag een gevarieerde maaltijd. Totaalvoer lam, rijst en rund zit niet in de combi deal, maar is natuurlijk wel los bij te bestellen. Als afwisseling kunt u eens per week een rauw ei toevoegen of wat gepureerde groentes toevoegen, niet alle groentes mogen worden gegeven aan de hond, Hier vindt u welke groentes wel niet gegeven mogen worden aan de hond. Ook kunt u ervoor kiezen om schapenvet te geven aan uw hond, dit kunt u doen bij een slechte vacht of huid. Schapenvet verkopen wij vers welke in de vriezer of koelkast bewaard moeten blijven, u dient bij een kleine hond dagelijks een theelepeltje toe te voegen, en bij de grote hond een eetlepel per dag. Schapenvet vindt u Hier.

Samenstelling;
Rund 30%
Pens 16%
Lam 54%

Verhoudingen;
Spiervlees 70%
Organen 15%
Botten 15%

Analyse;
Eiwit 15.1%
Vet 21.3%
Vocht 61.4%
Calcium 4.700 mg/kg
Fosfor 3.300 mg/kg

Hoeveel moet ik voeren?
Wij van Geusdiervoeding.nl adviseren om altijd te voeren op het oog, hiermee bedoelen we dat u zelf moet kijken hoe de hond er uit ziet en daarop stuurt u bij. Als uw hond dikker aan het worden is weet u dat u minder moet gaan voeren. Misschien is het ook verstandig om vette diersoorten te verwijderen de komende tijd. Bij een te magere hond moet u vanzelfsprekend meer voeren.

Natuurlijk zijn er richtlijnen welke u kunt gebruiken om met een hoeveelheid te beginnen,

Puppy 0-4 maanden; 50 gram per kilo lichaamsgewicht
Puppy 4-7 maanden; 40 gram per kilo lichaamsgewicht
Puppy 7-10 maanden; 30 gram per kilo lichaamsgewicht
Hond vanaf 10 maanden; 20 gram per kilo lichaamsgewicht

Actieve en drachtige honden mogen tot 40 gram per kilo lichaamsgewicht.

Hoe vaak moet ik voeren?
0-3 maanden; 4 keer per dag
3-6 maanden; 3 keer per dag
6-12 maanden; 2 keer per dag
12+ maanden; 1 of 2 keer per dag

Hoe serveer ik de maaltijd?
Haal de staaf vlees een dag van tevoren uit de vriezer en bewaar deze in een afgesloten plastic bak in de koelkast. Haal het ontdooide vlees uit de koelkast en doe de juiste hoeveelheid in de voerbak. Laat dit 30 minuten op temperatuur komen, anders is het misschien te koud voor de maag. De rest van het vlees stopt u terug in de afsluitbare bak en terug in de koelkast. Ontdooit vlees is twee dagen houdbaar in de koelkast.

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Diersoort

,