Sale!SALE 17%
 

Mergkoekjes

 2,99  2,49

Ouderwetse mergkoekjes, een genot voor iedere hond.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , , , ,
 

Beschrijving

Mergkoekjes

De koekjes uit grootmoeders tijd, de Mergkoekjes. De koekjes die iedere hond lust. Zeer makkelijk te gebruiken als beloning of lekkere snack voor uw hond. Doordat we deze koekjes in 2 verschillende maten hebben is deze snack zowel geschikt voor de kleine als voor de grote hond.

Inhoud
Deze koekjes zijn verpakt per kilo in een handig hersluitbare verpakking. 

Samenstelling
De Mergkoekjes zijn verkrijgbaar in de smaken;
– Rund
– Zalm
– Mini rund
De smaak mini rund spreekt voor zich. Deze koekjes zijn kleiner dan de andere 2 smaken. Deze zijn uitstekend te gebruiken bij kleinere hondenrassen.

Analyse
Dit product bevat granen, oliën, vetten, mineralen, vlees, suikers en dierlijke bijproducten.

Bewaaradvies
Bewaar de snacks altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten zakken of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Bezorgen of verzenden?
Mergkoekjes vallen onder gedroogde producten, dit betekend dat wij deze per post verzenden over heel Nederland! Dit geldt voor alle gedroogde producten.
Onze vriesproducten bezorgen wij binnen onze regio. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

Snacken op maat
Alle honden houden van een lekkere snack. Wij bieden alle honden, (zelfs de honden met een voedselallergie) de kans om lekker te snacken!
Hierbij horen natuurlijk wel een aantal richtlijnen, we willen natuurlijk onze dieren gezond houden. Snack hierom met maten en zorg ervoor dat er altijd genoeg drinkwater ter beschikking is.

Ook adviseren wij altijd bij uw hond te blijven wanneer u hem/haar een snack geeft. Dit geldt voor snacks, maar ook zeker voor kauwbotten. Er is namelijk altijd kans op verslikkingsgevaar. Wanneer u erbij blijft kunt u op tijd ingrijpen wanneer er zo’n situatie voordoet.

Liever iets anders proberen dan onze Mergkoekjes?
Probeer dan ook eens onze Chicken sticks of Duck fillet

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Diersoort

, ,

Andere suggesties…