Soft bones

 5,99

Wissen
 

Beschrijving

Soft bones

Deze zachte snoep botjes hebben een heerlijke kernvulling. Een echte verwennerij en ideaal als tussendoortje of als beloningssnoepje voor jouw hond. Met de lekkere smaak van zalm en rijst of lam en rijst. Doordat de soft bones zo klein van stuk zijn, zijn ze zeer geschikt voor kleine rassen en puppy’s.

Inhoud
De Soft bones zijn verpakt per 500 gram in een handig hersluitbaar potje. Ze zijn verkrijgbaar in de 2 smaken lam en zalm.

Samenstelling
Granen, plantaardige bijproducten, dierlijke bijproducten (4%), suiker.

Analyse
– Ruw eiwit 11,7%
– Ruw vet 5,9%
– Ruwe as 2,0%
– Ruwe celstof <0,1%
– Vocht 16,44%

Bewaaradvies
Bewaar de snacks altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten zakken of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Bezorgen of verzenden?
Soft bones vallen onder gedroogde producten, dit betekend dat wij deze per post verzenden over heel Nederland! Dit geldt voor alle gedroogde producten.
Onze vriesproducten bezorgen wij binnen onze regio. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

Snacken op maat
Alle honden houden van een lekkere snack. Wij bieden alle honden, (zelfs de honden met een voedselallergie) de kans om lekker te snacken!
Hierbij horen natuurlijk wel een aantal richtlijnen, we willen natuurlijk onze dieren gezond houden. Snack hierom met maten en zorg ervoor dat er altijd genoeg drinkwater ter beschikking is.

Ook adviseren wij altijd bij uw hond te blijven wanneer u hem/haar een snack geeft. Dit geldt voor snacks, maar ook zeker voor kauwbotten. Er is namelijk altijd kans op verslikkingsgevaar. Wanneer u erbij blijft kunt u op tijd ingrijpen wanneer er zo’n situatie voordoet. Ook bij puppy’s is dit belangrijk, u moet ten slotte nog de eetgewoontes van uw hond leren kennen.

Liever iets anders proberen dan onze Soft bones?
Probeer dan ook eens onze trainers 

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Diersoort

, ,