Take and break

 2,99

Take and break is per 5 stuks verpakt en leverbaar in meerdere smaken.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , ,
 

Beschrijving

Take and break

Flinke kauwstaven van een koekachtig materiaal en welke zich makkelijk laat breken in kortere stukken. Take and break is in diverse smaken verkrijgbaar en daarbij volledig hypoallergeen. Daarnaast is dit product volledig graan en glutenvrij.

Inhoud
Take and break is verpakt per 5 staven van 20 centimeter..

Bewaaradvies
Bewaar snacks altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten bakken of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Veel gedroogde producten kunnen helaas insecten bevatten vanuit de fabriek. Dit komt doordat er niet met gif gewerkt wordt om zo de gezondheid van de hond of kat niet te schaden. Mocht u insecten tegenkomen raden wij u aan de snacks 48 in de vriezer te bewaren, hierna zijn alle insecten en eventuele eitjes dood. Insecten vormen geen gevaar voor de gezondheid van de mens en dier.

Bezorgen of verzenden?
Wij kunnen alle producten bezorgen in onze regio maar helaas niet door heel Nederland. Wel kunnen wij alle gedroogde producten verzenden met de post. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

Extra informatie

Diersoort

, , , ,