Runderharttrainers

Vanaf  4,49

Runderharttrainers zijn per 300 gram verpakt in een handige hersluitbare pot.

Wissen
Artikelnummer: 7435103748741 Categorie: Tags: , ,
 

Beschrijving

Runderharttrainers

Kleine stukjes runderhart om uw hond te verwennen tijdens de training of lange wandeling. Runderharttrainers zijn bij uitstek een van de meestverkochte trainers in de hondenwereld en bij ons zijn ze extra laag geprijsd. De runderharttrainers hebben een formaat variërend van 0,5 x 0,5 cm tot 1,5 x 1,5 cm per trainer. Ook hebben we runderhart is grotere stukken in ons assortiment.

Inhoud
Runderharttrainers is verpakt per 300 gram en 1 kilo in een handige hersluitbare zak.

Analyse
Eiwitten 72.1%
Ruw vet 12.3%
Vochtigheid 8.1%

 

Bewaaradvies
Bewaar runderharttrainers altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten bakken of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Veel gedroogde producten kunnen helaas insecten bevatten vanuit de fabriek. Dit komt doordat er niet met gif gewerkt wordt om zo de gezondheid van de hond of kat niet te schaden. Mocht u insecten tegenkomen raden wij u aan de snacks 48 in de vriezer te bewaren, hierna zijn alle insecten en eventuele eitjes dood. Insecten vormen geen gevaar voor de gezondheid van de mens en dier.

Bezorgen of verzenden?
Wij kunnen alle producten bezorgen in onze regio maar helaas niet door heel Nederland. Wel kunnen wij alle gedroogde producten verzenden met de post. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

Extra informatie

Gewicht0.3 kg
Diersoort

Hoeveelheid

,