Rundvleesblokjes

Vanaf  4,49

Rundvleesblokjes zijn verkrijgbaar per 200 gram en 1 kilo in een handig hersluitbaar zakje.

Wissen
 

Beschrijving

Rundvleesblokjes

Rundvleesblokjes zijn heerlijke bites gemaakt van 100% rundvlees. De blokjes zijn ± 1-2 cm van formaat en zijn hierdoor zeer geschikt als lekker tussendoortje voor zowel de grote als de kleine hond. De blokjes kunnen ook gebruikt worden in een trainingszakje of een snuffelmat.

Inhoud
Onze rundvleesblokjes zijn verkrijgbaar per 200 gram of 1 kilo in een handig hersluitbaar zakje.

Samenstelling
Rundvleesblokjes gemaakt van 100% rundvlees, zonder enige toevoegingen. De grondstoffen en productie zijn uitsluitend Europees.

Analyse
– Ruw eiwit 47,6%,
– Ruw vet 39,3%,
– Ruw as 8,6%,
– Vocht 4,5%.
Deze analyse is overgenomen van de fabrikant op 12-05-2022.

100% natuurlijk
Deze snack is 100% natuurlijk en vrij van bindmiddelen, geur- kleur- en smaakstoffen. Doordat deze snack op een natuurlijke manier gedroogd wordt is deze ook vrij van chemicaliën. Er wordt er ook geen pesticide op de producten gebruikt tegen insecten, het kan voorkomen dat er een torretje of ander insect in uw snack terecht is gekomen. Indien u dit ziet kunt u het best de snacks 48 uur in de vriezer bewaren, dan zijn ook eventuele eitjes dood. De insecten vormen geen gevaar voor uw hond of kat.

Kwaliteitsgarantie
Deze vleesblokjes zijn geproduceerd in Europa en komt direct van de fabrikant. Omdat wij zo zeker zijn van de kwaliteit van dit product bieden wij 100% kwaliteitsgarantie. De rijke smaak aan runvlees is een ware traktatie voor elke hond.

Bewaaradvies
Bewaar de snacks altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar de snacks in een afgesloten zak of pot zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Bezorgen of verzenden?
Rundvleesblokjes vallen onder gedroogde producten, dit betekend dat wij deze per post verzenden naar heel Nederland of België! Dit geldt voor alle gedroogde producten.
Onze vriesproducten bezorgen wij binnen onze regio. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

Snacken op maat
Alle honden houden van een lekkere snack. Wij bieden alle honden, (zelfs de honden met een voedselallergie) de kans om lekker te snacken!
Hierbij horen natuurlijk wel een aantal richtlijnen, we willen natuurlijk onze dieren gezond houden. Snack hierom met mate en zorg ervoor dat er altijd genoeg drinkwater ter beschikking is.
Wanneer uw hond op KVV staat is hiervoor een handige berekening:

Hoeveelheid snacks x 3 = de hoeveelheid vlees dat u op dat moment zou geven.
Bijvoorbeeld: 10gr snacks x 3 = 30 gram vlees.
Dit kan u van de voeding inhouden. Hierdoor voorkom je gewichtstoename bij uw hond.

Ook adviseren wij altijd bij uw hond te blijven wanneer u hem/haar een snack geeft. Dit geldt voor snacks, maar ook zeker voor kauwbotten. Er is namelijk altijd kans op verslikkingsgevaar. Wanneer u erbij blijft kunt u op tijd ingrijpen wanneer er zo’n situatie voordoet.

Liever iets anders proberen dan onze rundvleesblokjes?
Probeer dan ook eens onze vleesstrips rund of runderlongtrainers.

 

Extra informatie

Gewicht N/B
Diersoort

Hoeveelheid

,

Geschikt voor

Grote honden, Kleine honden, Middelgrote honden, Puppy's

Hardheid

1/5