Sale!
 

Zalmbites

Vanaf  2,99

Zalmbites zijn verkrijgbaar per 150 of 300 gram in een handig hersluitbaar bakje

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , Tags: , , , ,
 

Beschrijving

Zalmbites

Zalmbites zijn heerlijke kleine zalmhapjes gemaakt van 100% verse zalm. Door het kleine formaat is dit een perfecte snack voor tussendoor.

Inhoud
Deze bites zijn verpakt per 150 of 300 gram in een handig hersluitbaar bakje.

Samenstelling
100% zalm

Analyse
– Ruw eiwit: 39,8%
– Ruw vet: 44,9%
– Ruw as: 10,3%
– Vocht: 7,0%

Bewaaradvies
Bewaar de snacks altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten zakken of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Bezorgen of verzenden?
Zalmbites vallen onder gedroogde producten, dit betekend dat wij deze per post verzenden over heel Nederland! Dit geldt voor alle gedroogde producten.
Onze vriesproducten bezorgen wij binnen onze regio. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

Snacken op maat

Alle honden houden van een lekkere snack. Wij bieden alle honden de kans om lekker te snacken! Wij van Geusdiervoeding proberen deze kans ook te bieden aan honden met een allergie. Dit doen wij door alternatieve eiwitbronnen te gebruiken, hiermee kunt u ontdekken voor wat voor eiwit uw dier nu precies allergisch is. Wanneer dit bekend is kunt uw zelfs uw allergische hond verwennen met diverse snacks.

Hierbij horen natuurlijk wel een aantal richtlijnen, we willen natuurlijk onze dieren gezond houden. Snack hierom met maten en zorg ervoor dat er altijd genoeg drinkwater ter beschikking is.

Ook adviseren wij altijd bij uw hond te blijven wanneer u hem/haar een snack geeft. Dit geldt voor snacks, maar ook zeker voor kauwbotten. Er is namelijk altijd kans op verslikkingsgevaar. Wanneer u erbij blijft kunt u op tijd ingrijpen wanneer er zo’n situatie voordoet.

Liever iets anders proberen dan onze Zalmbites?
Probeer dan ook eens onze Soft bites of Zalmsticks

 

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Diersoort

Hoeveelheid

,