Bullepees gezaagd

Vanaf  6,69

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , , ,
 

Beschrijving

Bullepees gezaagd

Mooie gezaagde bullepezen van 12 of 20 centimeter lang. Ideaal voor kleinere honden voor wie een volledige bullepees te groot is. Bullepees gezaagd zagen wij zelf, zo krijgt u geen holle stukken of eind stukken waar vaak veel lucht in zit. Deze snack is vrij hard en veel honden zijn hier wel even zoet mee, ideaal als tandenborstel.

Voor grote honden is deze snack minder geschikt omdat er een kans bestaat dat de hond de gehele snack in één keer probeert door te slikken.

Deze bullepees gezaagd hebben wij ook in volledige grootte van 90 centimeter.

Inhoud

5 stuks a 12 cm, 25 stuks a 12 cm of 5 stuks a 25 cm.

Analyse

Ruw eiwit 88,4%
Ruw vet 2,9%
Vocht 7,1%
Ruwe as 1,6%

Dit product is vrij van conserveringsmiddelen.

Bewaaradvies

Bewaar snacks altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten bakken of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Veel gedroogde producten kunnen helaas insecten bevatten vanuit de fabriek. Dit komt doordat er niet met gif gewerkt wordt om zo de gezondheid van de hond of kat niet te schaden. Mocht u insecten tegenkomen raden wij u aan de snacks 48 in de vriezer te bewaren, hierna zijn alle insecten en eventuele eitjes dood. Insecten vormen geen gevaar voor de gezondheid van de mens en dier.

Bezorgen of verzenden?

Wij kunnen alle producten bezorgen in onze regio maar helaas niet door heel Nederland. Wel kunnen wij alle gedroogde producten verzenden met DHL. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Diersoort

Hoeveelheid

, ,

Andere suggesties…