Gedroogde kippennekken

Vanaf  3,49

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , ,
 

Beschrijving

Gedroogde kippennekken

Een van onze mooie eigen snacks welke wij zelf grootschalig inkopen, verpakken en labelen om zo de aller goedkoopste te zijn. Gedroogde kippennekken zijn een beetje bros en zijn daarom dus ook voor de kleine honden geschikt om zo af en toe geven. Deze snack is te koop in zakjes van 250 gram, 1 kilo of 5 kilo.

Let er op dat u niet teveel snacks aan uw hond voert. Vele mensen geven dagelijks 1 of meerdere snacks aan hun hond en dit kan lijden tot gewichtstoename. Niet alleen snacks maar ook beloningen moeten meegerekend worden met de hoeveelheid van voeren. Grotere snacks als runderoren moet u dus niet vaker dan eens per week aan uw hond geven.

Inhoud

Gedroogde kippennekken zijn verpakt per 250 gram, 1 kilo of 5 kilo in een plastic seal zak.

Analyse

Ruw eiwit 69.66%
Ruw vet 11.23%
Vocht 12%

Dit product is vrij van conserveringsmiddelen.

Bewaaradvies

Bewaar snacks altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten bakken of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Veel gedroogde producten kunnen helaas insecten bevatten vanuit de fabriek. Dit komt doordat er niet met gif gewerkt wordt om zo de gezondheid van de hond of kat niet te schaden. Mocht u insecten tegenkomen raden wij u aan de snacks 48 in de vriezer te bewaren, hierna zijn alle insecten en eventuele eitjes dood. Insecten vormen geen gevaar voor de gezondheid van de mens en dier.

Bezorgen of verzenden?

Wij kunnen alle producten bezorgen in onze regio maar helaas niet door heel Nederland. Wel kunnen wij alle gedroogde producten verzenden met PostNL. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Diersoort

Hoeveelheid

, ,