Gedroogde kippenpoten

Vanaf  3,49

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , ,
 

Beschrijving

Gedroogde kippenpoten

Is een lekkere en vooral makkelijke snack voor de hond. Gedroogde kippenpoten zijn klein, en zijn dus ook voor de kleine honden een perfecte traktatie. Deze snack is te koop in zakjes van 250 gram, 1000 gram of 5 kilo.

Let er op dat u niet teveel snacks aan uw hond voert. Vele mensen geven dagelijks 1 of meerdere snacks aan hun hond en dit kan lijden tot gewichtstoename. Niet alleen snacks maar ook beloningen moeten meegerekend worden met de hoeveelheid van voeren. Grotere snacks als runderoren moet u dus niet vaker dan eens per week aan uw hond geven.

Inhoud

Dit product is verpakt per 250 , 1000 gram of ga voor groot met onze 5 kilo zak.

Analyse

Ruw eiwit 37.60%
Ruw vet 34.20%
Vocht 12%
Ruwe as .738%
Ruwe celstof 3.6%

Dit product is vrij van conserveringsmiddelen.

Bewaaradvies

Bewaar snacks altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten bakken of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Veel gedroogde producten kunnen helaas insecten bevatten vanuit de fabriek. Dit komt doordat er niet met gif gewerkt wordt om zo de gezondheid van de hond of kat niet te schaden. Mocht u insecten tegenkomen raden wij u aan de snacks 48 in de vriezer te bewaren, hierna zijn alle insecten en eventuele eitjes dood. Insecten vormen geen gevaar voor de gezondheid van de mens en dier.

Bezorgen of verzenden?

Wij kunnen alle producten bezorgen in onze regio maar helaas niet door heel Nederland. Wel kunnen wij alle gedroogde producten verzenden met de post. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Diersoort

Hoeveelheid

, , ,