Gedroogde runderlong

Vanaf  3,69

Gedroogde runderlong is verpakt in zakken van 250 gram, 1 kilo, 2 kilo of 5 kilo en is volledig geproduceerd binnen Europa.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , ,
 

Beschrijving

Gedroogde runderlong

Mooie stukken gedoogd runderlong van hoge kwaliteit en afkomstig uit Europa en is ook geproduceerd binnen Europa. Onze gedroogde runderlong is lekker knapperig en heeft een sterke geur doordat de long langzaam is gedroogd. Dit zorgt ervoor dat de runderlong echt knapperig is en een echte ‘bite’ heeft zoals je helaas niet altijd ziet bij runderlong. Deze snack is ook zeer geschikt voor puppy’s, jonge en oude honden door de luchtige structuur en het formaat. Maar het is ook mogelijk om met een scherp mes de stukken runderlong kleiner te snijden en zo zelf uw eigen trainers te maken.

Naast dat deze snack onweerstaanbaar is voor bijna hond, hebben we ook nog meer varianten van long. Zo hebben we runderlongtrainers, hertenlong, lamslong en lamslongblokjes.

Inhoud
Gedroogde runderlong is verkrijgbaar in de volgende formaten
250 gram – in een handige hersluitbare verpakking
1 kilo – in een handige hersluitbare verpakking
2 kilo – in een handige hersluitbare verpakking of een gesloten kunststof zak
2,5 kilo – in een handige hersluitbare verpakking of een gesloten kunststof zak

Analyse
Ruw eiwit 71,5%
Ruw vet 11%
Vocht 8,2%

Dit product is vrij van conserveringsmiddelen of andere toevoegingen.

Bewaaradvies
Gedroogde runderlong bewaart u altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten bakken of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Veel gedroogde producten kunnen helaas insecten bevatten vanuit de fabriek. Dit komt doordat er niet met gif gewerkt wordt om zo de gezondheid van de hond of kat niet te schaden. Mocht u insecten tegenkomen raden wij u aan de snacks 48 in de vriezer te bewaren, hierna zijn alle insecten en eventuele eitjes dood. Insecten vormen geen gevaar voor de gezondheid van de mens en dier.

Bezorgen of verzenden?
Wij kunnen alle producten bezorgen in onze regio maar helaas niet door heel Nederland. Wel kunnen wij alle gedroogde producten zoals gedroogde runderlong, verzenden met de post. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

 

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Diersoort

Hoeveelheid

, , ,