Hertenhuid

Vanaf  4,99

Hertenhuid is verpakt per 250 gram en 1 kilo.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , , , ,
 

Beschrijving

Hertenhuid

Hertenhuid is gemaakt van 100% hertenhuid en is hierdoor zeer geschikt voor honden met een allergie. In tegenstelling tot onze hertenkophuid is deze snack iets zachter van structuur en hierdoor ook geschikt voor jong en oud.

Inhoud
Hertenhuid is verpakt per 250 gram en 1 kilo in een handig hersluitbaar zakje.

Samenstelling
100% hertenhuid

Analyse
Nb

Bewaaradvies
Bewaar de snacks altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten zak, bak of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Bezorgen of verzenden?
Hertenhuid valt onder gedroogde producten, dit betekend dat wij deze per post verzenden over heel Nederland! Dit geldt voor alle gedroogde producten.
Onze vriesproducten bezorgen wij binnen onze regio. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

Snacken op maat
Alle honden houden van een lekkere snack. Wij bieden alle honden, (zelfs de honden met een voedselallergie) de kans om lekker te snacken!
Hierbij horen natuurlijk wel een aantal richtlijnen, we willen natuurlijk onze dieren gezond houden. Snack hierom met maten en zorg ervoor dat er altijd genoeg drinkwater ter beschikking is.
Wanneer uw hond op KVV staat is hiervoor een handige berekening

Hoeveelheid snacks x 3 = de hoeveelheid vlees dat u op dat moment zou geven.
Bijvoorbeeld: 10gr snacks X 3 = 30 gram vlees.
Dit kan u van de voeding inhouden. Hierdoor voorkom je gewichtstoename bij uw hond.

Ook adviseren wij altijd bij uw hond te blijven wanneer u hem/haar een snack geeft. Dit geldt voor snacks, maar ook zeker voor kauwbotten. Er is namelijk altijd kans op verslikkingsgevaar. Wanneer u erbij blijft kunt u op tijd ingrijpen wanneer er zo’n situatie voordoet.

Liever een iets anders porberen dan de hertenhuid?
probeer dan ook eens onze kamelenkophuid of paardenhuid.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Diersoort

Hoeveelheid

,