Home dried konijnenoren

 2,99

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , , ,
 

Beschrijving

Home dried konijnenoren

Onze home dried konijnenoren vallen wel heel erg goed in de smaak bij onze honden, en waarschijnlijk ook bij uw hond. Onze eigen gedroogde snacks worden zonder toevoegingen gedroogd in onze eigen droogoven in de winkel, welke u altijd mag komen bekijken. Konijnenoren gaan bij ons ongeveer 30 uur in de droger op 70 graden en dit zorgt voor een knapperig tussendoortje. De konijnenoren zijn hard en breken gemakkelijk zodat ook de kleine honden een lekker kauwtje hebben welke ze geheel kunnen opeten. Aan de konijnenoren zit nog haar en ook het bloed hebben we gewoon laten zitten tijdens het droogproces, dit zorgt voor een lekkere geur en smaak voor de hond.

Inhoud

Dit product is verpakt per 5 of 11 stuks in een handige seal verpakking

Bewaaradvies

Bewaar snacks altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten bakken of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Veel gedroogde producten kunnen helaas insecten bevatten vanuit de fabriek. Dit komt doordat er niet met gif gewerkt wordt om zo de gezondheid van de hond of kat niet te schaden. Mocht u insecten tegenkomen raden wij u aan de snacks 48 in de vriezer te bewaren, hierna zijn alle insecten en eventuele eitjes dood. Insecten vormen geen gevaar voor de gezondheid van de mens en dier.

Bezorgen of verzenden?

Wij kunnen alle producten bezorgen in onze regio maar helaas niet door heel Nederland. Wel kunnen wij alle gedroogde producten verzenden met PostNL. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

Extra informatie

Diersoort

Hoeveelheid

,