Sale!
 

Konijnenoren met vacht

Vanaf  5,49 4,99

Konijnenoren met vacht zijn verpakt per 250 gram, 1 kilo, 4 kilo of 5 kilo.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: ,
 

Beschrijving

Konijnenoren met vacht

Een van onze meest verkochte snack is toch wel onze konijnenoren met vacht. Deze oren zijn heerlijk luchtgedroogd en verder helemaal niets, geen toevoegingen of extra’s, maar gewoon puur natuur! Ook hebben we veel meer producten gemaakt van zuiver konijnenvlees of misschien heeft u liever onze huisgedroogde konijnenoren


Inhoud
Konijnenoren met vacht zijn verkrijgbaar in de volgende formaten
250 gram – in een handige hersluitbare verpakking
1 kilo – in een handige hersluitbare verpakking
4 kilo – in een kartonnen doos
5 kilo – in een gesloten kunststof seal zak

 

Bewaaradvies
Bewaar snacks altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten bakken of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Veel gedroogde producten kunnen helaas insecten bevatten vanuit de fabriek. Dit komt doordat er niet met gif gewerkt wordt om zo de gezondheid van de hond of kat niet te schaden. Mocht u insecten tegenkomen raden wij u aan de snacks 48 in de vriezer te bewaren, hierna zijn alle insecten en eventuele eitjes dood. Insecten vormen geen gevaar voor de gezondheid van de mens en dier.

 

Bezorgen of verzenden?
Wij kunnen alle producten bezorgen in onze regio maar helaas niet door heel Nederland. Wel kunnen wij alle gedroogde producten verzenden met de post. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

 

Vragen?
Heeft u vragen over ree-huid 70 cm? Dan verzoeken wij u vriendelijk een mail te sturen naar info@geusdiervoeding.nl of gebruik te maken van onze contactpagina. Vermeld in dit bericht om welk product het gaat en wat uw eventuele vragen zijn. Wij reageren gewoonlijk binnen 4 uur.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Diersoort

Hoeveelheid

, , ,