Paardenlong blokjes

Vanaf  4,99

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , , ,
 

Beschrijving

Paardenlong blokjes

Perfect voor honden welke enkel paard mogen door een allergie of momenteel bezig zijn met een uitsluit dieet. De Paardenlong blokjes zijn niet zo groot en daardoor ook geschikt voor kleine honden. Deze snack is vrij bros, daarom ook voor oudere honden ideaal. Bovendien zal uw hond heerlijk genieten van de smaak en de geur. Dit product is afkomstig uit West-Europa, en wordt bij Gold Class Pet Snacks zelf verpakt.

Inhoud

Dit product is verpakt per 200 gram of per kilo in een seal zak.

Bewaaradvies

Bewaar snacks altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten bakken of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Veel gedroogde producten kunnen helaas insecten bevatten vanuit de fabriek. Dit komt doordat er niet met gif gewerkt wordt om zo de gezondheid van de hond of kat niet te schaden. Mocht u insecten tegenkomen raden wij u aan de snacks 48 in de vriezer te bewaren, hierna zijn alle insecten en eventuele eitjes dood. Insecten vormen geen gevaar voor de gezondheid van de mens en dier.

Bezorgen of verzenden?

Wij kunnen alle producten bezorgen in onze regio maar helaas niet door heel Nederland. Wel kunnen wij alle gedroogde producten verzenden met de post. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Diersoort

Hoeveelheid

,