Ree-huid 30 cm

 4,99

Ree-huid 30 cm is verkrijgbaar in 200 gram in een handig hersluitbaar zakje.

Uitverkocht

Uitverkocht

Artikelnummer: 7333623078065 Categorieën: , Tags: , , , , , , ,
 

Beschrijving

Ree-huid 30 cm

Een heerlijk kauw product voor de hond met een allergie. Ree-huid 30 cm is namelijk volledig hypo allergeen en volledig gemaakt van gedroogd ree-huid. De stukken zijn ongeveer 30 centimeter en verschillen in dikte. Wilt u liever kleine of juist grotere stukken?
Door de lengte van Ree-huid 30 cm raden we deze snack ook zeker aan voor grotere hondenrassen.

Inhoud
Ree-huid 30 cm is verpakt per 200 gram in een handig hersluitbaar zakje. 

Samenstelling
Ree-huid 30 cm is gemaakt van 100% gedroogde ree-huid zonder toegevoegde geur, kleur- of smaakstoffen.

Analyse
– Ruw eiwit 81%,
– Ruw vet 5,9%

Bewaaradvies
Bewaar de snacks altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten zakken of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Bezorgen of verzenden?
Ree-huid 30 cm valt onder gedroogde producten, dit betekend dat wij deze per post verzenden over heel Nederland! Dit geldt voor alle gedroogde producten.
Onze vriesproducten bezorgen wij binnen onze regio. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

Snacken op maat
Alle honden houden van een lekkere snack. Wij bieden alle honden, (zelfs de honden met een voedselallergie) de kans om lekker te snacken!
Hierbij horen natuurlijk wel een aantal richtlijnen, we willen natuurlijk onze dieren gezond houden. Snack hierom met maten en zorg ervoor dat er altijd genoeg drinkwater ter beschikking is.
Wanneer uw hond op KVV staat is hiervoor een handige berekening

Hoeveelheid snacks x 3 = de hoeveelheid vlees dat u op dat moment zou geven.
Bijvoorbeeld:10gr snacks X 3 = 30 gram vlees.
Dit kan u van de voeding inhouden. Hierdoor voorkom je gewichtstoename bij uw hond.

Ook adviseren wij altijd bij uw hond te blijven wanneer u hem/haar een snack geeft. Dit geldt voor snacks, maar ook zeker voor kauwbotten. Er is namelijk altijd kans op verslikkingsgevaar. Wanneer u erbij blijft kunt u op tijd ingrijpen wanneer er zo’n situatie voordoet.

Liever iets kleiners proberen dan onze Ree-huid 30 cm?
Dan kunt u ook kiezen voor de oren van een ree, deze zijn klein en voor kleine honden zeer geschikt! Of neem onze ree oren met vacht, nog natuurlijker en voor bijna alle honden een ware traktatie

Extra informatie

Gewicht 0.200 kg
Diersoort