Ree-huid

Vanaf  4,99

Ree-huid is verpakt per 200  gram of 1 kilo

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , ,
 

Beschrijving

Ree-huid

Een heerlijk kauwproduct voor de hond met een allergie. Dit product is namelijk volledig hypo allergeen en volledig gemaakt van gedroogd ree-huid. De stukken zijn ongeveer 10  tot 15 centimeter en verschillen in gewicht en dikte. Door de vreemde eiwitten van Ree raden we deze snack aan voor honden die vaak last hebben van een allergie. Anders kunt u ook kiezen voor de oren van een ree, deze zijn klein en voor kleine honden zeer geschikt! Of neem onze ree oren met vacht, nog natuurlijker en voor bijna alle honden een ware traktatie.

 

Inhoud
Ree-huid is verpakt per 200 gram of 1 kilo.

 

Bewaaradvies
Bewaar ree-huid altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten bakken of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Veel gedroogde producten kunnen helaas insecten bevatten vanuit de fabriek. Dit komt doordat er niet met gif gewerkt wordt om zo de gezondheid van de hond of kat niet te schaden. Mocht u insecten tegenkomen raden wij u aan de snacks 48 in de vriezer te bewaren, hierna zijn alle insecten en eventuele eitjes dood. Insecten vormen geen gevaar voor de gezondheid van de mens en dier.

 

Bezorgen of verzenden?
Wij kunnen alle producten bezorgen in onze regio maar helaas niet door heel Nederland. Wel kunnen wij alle gedroogde producten verzenden met de post. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

 

Vragen?
Heeft u vragen over ree-huid? Dan verzoeken wij u vriendelijk een mail te sturen naar info@geusdiervoeding.nl of gebruik te maken van onze contactpagina. Vermeld in dit bericht om welk product het gaat en wat uw eventuele vragen zijn. Wij reageren gewoonlijk binnen 4 uur.

Extra informatie

Gewicht N/B
Diersoort

Hoeveelheid

,