Runderhart gedroogd

Vanaf  3,99

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , ,
 

Beschrijving

Runderhart gedroogd

Runderhart gedroogd van Gold class pet snacks is een goede snacks om te geven aan uw hond en tevens erg gezond. Makkelijke stukjes welke u gemakkelijk kunt breken naar het gewenste formaat. Deze snack is een ware belonen voor na een lange wandeling of als tussendoortje.

Inhoud

Dit product is verpakt per 250 gram of 1 kilo in een plastic seal zak.

Bewaaradvies

Bewaar snacks altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten bakken of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Veel gedroogde producten kunnen helaas insecten bevatten vanuit de fabriek. Dit komt doordat er niet met gif gewerkt wordt om zo de gezondheid van de hond of kat niet te schaden. Mocht u insecten tegenkomen raden wij u aan de snacks 48 in de vriezer te bewaren, hierna zijn alle insecten en eventuele eitjes dood. Insecten vormen geen gevaar voor de gezondheid van de mens en dier.

Bezorgen of verzenden?

Wij kunnen alle producten bezorgen in onze regio maar helaas niet door heel Nederland. Wel kunnen wij alle gedroogde producten verzenden met de post. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

 

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Diersoort

Hoeveelheid

,