Runderspaghetti

 3,99

Runderspaghetti is verpakt per 200 gram, in een handige hersluitbare zak.

Uitverkocht

Uitverkocht

Artikelnummer: 7433607079022 Categorieën: , Tags: ,
 

Beschrijving

Runderspaghetti

Zeer mooie, dunne en smaakvolle slierten van runderdarm. Deze runderspaghetti is zeer geschikt voor kleine hondjes!

Inhoud
Runderspaghetti is verpakt per 200 gram

Samenstelling
100% runderdarm

Bewaaradvies
Bewaar de snacks altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten zakken of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Bezorgen of verzenden?
Vleesblokjes eend vallen onder gedroogde producten, dit betekend dat wij deze per post verzenden over heel Nederland! Dit geldt voor alle gedroogde producten.
Onze vriesproducten bezorgen wij binnen onze regio. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

Snacken op maat
Alle honden houden van een lekkere snack. Wij bieden alle honden de kans om lekker te snacken! Wij van Geusdiervoeding proberen deze kans ook te bieden aan honden met een allergie. Dit doen wij door alternatieve eiwitbronnen te gebruiken, hiermee kunt u ontdekken voor wat voor eiwit uw dier nu precies allergisch is. Wanneer dit bekend is kunt uw zelfs uw allergische hond verwennen met diverse snacks.

Hierbij horen natuurlijk wel een aantal richtlijnen, we willen natuurlijk onze dieren gezond houden. Snack hierom met maten en zorg ervoor dat er altijd genoeg drinkwater ter beschikking is.

Ook adviseren wij altijd bij uw hond te blijven wanneer u hem/haar een snack geeft. Dit geldt voor snacks, maar ook zeker voor kauwbotten. Er is namelijk altijd kans op verslikkingsgevaar. Wanneer u erbij blijft kunt u op tijd ingrijpen wanneer er zo’n situatie voordoet.

Liever iets anders proberen dan onze Vleesblokjes eend?
Probeer dan ook eens onze Lamsvleesblokjes

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg
Diersoort