Scholsticks

Vanaf  4,99

Scholsticks zijn mooie sticks gemaakt van 100% scholvis. Een lekkere snack voor een hond die houd van vis. Dit product is verpakt per 250 gram en 1 kilo.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , ,
 

Beschrijving

Scholsticks

Lekkere kauwstaven van 100% Scholvis. Deze kabeljauwsticks zijn per 250 gram en 1 kilo verpakt in een handige hersluitbare verpakking.

Inhoud

Dit product is verpakt per 250 gram en 1 kilo.

Analyse
Eiwit 63%
Ruw vet 14%
Ruw as 9%
Vocht 15%

Bewaaradvies

Bewaar snacks altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten bakken of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Veel gedroogde producten kunnen helaas insecten bevatten vanuit de fabriek. Dit komt doordat er niet met gif gewerkt wordt om zo de gezondheid van de hond of kat niet te schaden. Mocht u insecten tegenkomen raden wij u aan de snacks 48 in de vriezer te bewaren, hierna zijn alle insecten en eventuele eitjes dood. Insecten vormen geen gevaar voor de gezondheid van de mens en dier.

Bezorgen of verzenden?

Wij kunnen alle producten bezorgen in onze regio maar helaas niet door heel Nederland. Wel kunnen wij alle gedroogde producten verzenden met de post. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Diersoort

Hoeveelheid

,