Sale!
 

Sticks

 4,29 4,99

Sticks zijn verpakt per 100 gram

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , , , ,
 

Beschrijving

Sticks

Onwijs mooie staafjes gemaakt van zuiver spiervlees in de vorm van een staafje. Dit staafje kunt u vervolgens gemakkelijk zelf breken in kleinere stukjes om zo een handige trainer te maken. De sticks zijn gemaakt 100% spiervlees zonder toevoegingen of bijproducten en bevatten enkel eiwitten van de diersoort in de naam. Liever iets harders? Neem onze kauwstaven paard, nog harder en lekkerder.

 

Inhoud
Sticks zijn verpakt per 100 gram

 

Bewaaradvies
Bewaar sticks altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten bakken of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Veel gedroogde producten kunnen helaas insecten bevatten vanuit de fabriek. Dit komt doordat er niet met gif gewerkt wordt om zo de gezondheid van de hond of kat niet te schaden. Mocht u insecten tegenkomen raden wij u aan de snacks 48 in de vriezer te bewaren, hierna zijn alle insecten en eventuele eitjes dood. Insecten vormen geen gevaar voor de gezondheid van de mens en dier.

 

Bezorgen of verzenden?
Wij kunnen alle producten bezorgen in onze regio maar helaas niet door heel Nederland. Wel kunnen wij alle gedroogde producten verzenden met de post. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

 

Vragen?
Heeft u vragen over sticks? Dan verzoeken wij u vriendelijk een mail te sturen naar info@geusdiervoeding.nl of gebruik te maken van onze contactpagina. Vermeld in dit bericht om welk product het gaat en wat uw eventuele vragen zijn. Wij reageren gewoonlijk binnen 4 uur.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Diersoort

, , , , , ,

Hoeveelheid