Sale!
 

Varkensoren XXL

Vanaf  4,99

Nu ook voor onze grote honden, varkensoren XXL!

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , , ,
 

Beschrijving

Varkensoren XXL

Naast onze gewone varkensoren hebben we nu ook Varkensoren XXL!!! Wanneer de reguliere varkensoren toch iets te klein zijn is dit de perfecte keus voor uw hond!

Deze oren zijn iets vetter dan de Runderoren in ons assortiment. Hierdoor is het belangrijk om niet te vaak varkensoren te voeren aan uw hond, maar dit geldt eigenlijk voor alle snacks.

 

Inhoud
Varkensoren XXL zijn verpakt per 3 of 25 stuks in een handige hersluitbare verpakking. Of per 50 stuks in een doos.

Analyse

  • 63,3% eiwit
  • 25,4% vet
  • 7,1% vocht

Bewaaradvies
Bewaar snacks altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten bakken of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Bezorgen of verzenden?
Wij kunnen alle producten bezorgen in onze regio maar helaas niet door heel Nederland. Wel kunnen wij alle gedroogde producten verzenden met de post. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

 

Vragen?
Heeft u vragen over dit product? Dan verzoeken wij u vriendelijk een mail te sturen naar info@geusdiervoeding.nl of gebruik te maken van onze contactpagina. Vermeld in dit bericht om welk product het gaat en wat uw eventuele vragen zijn. Wij reageren gewoonlijk binnen 4 uur.

Extra informatie

Diersoort

Hoeveelheid

, ,