Varkensoren

Vanaf  4,99

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: ,
 

Beschrijving

Varkensoren

Een van de meest verkochte snacks zijn toch wel onze varkensoren, iets vetter dan runderoren maar daardoor wel zeer rijk aan smaak. Doordat de varkensoren iets vetter zijn is het belangrijk om niet te vaak varkensoren te voeren aan uw hond, maar dit geldt eigenlijk voor alle snacks.

 

Inhoud
Varkensoren zijn verpakt per 5 of 50 stuks in een handige hersluitbare verpakking. Tevens hebben we dozen van 100 stuks.

 

Bewaaradvies
Bewaar snacks altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten bakken of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Veel gedroogde producten kunnen helaas insecten bevatten vanuit de fabriek. Dit komt doordat er niet met gif gewerkt wordt om zo de gezondheid van de hond of kat niet te schaden. Mocht u insecten tegenkomen raden wij u aan de snacks 48 in de vriezer te bewaren, hierna zijn alle insecten en eventuele eitjes dood. Insecten vormen geen gevaar voor de gezondheid van de mens en dier.

 

Bezorgen of verzenden?
Wij kunnen alle producten bezorgen in onze regio maar helaas niet door heel Nederland. Wel kunnen wij alle gedroogde producten verzenden met de post. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

 

Vragen?
Heeft u vragen over dit product? Dan verzoeken wij u vriendelijk een mail te sturen naar info@geusdiervoeding.nl of gebruik te maken van onze contactpagina. Vermeld in dit bericht om welk product het gaat en wat uw eventuele vragen zijn. Wij reageren gewoonlijk binnen 4 uur.

Extra informatie

Gewicht 0.3 kg
Diersoort

Hoeveelheid

, ,