Wildvlees blokjes

Vanaf  5,99

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , ,
 

Beschrijving

Wildvlees blokjes

Wildvlees blokjes gemaakt van hert en reevlees, zonder toevoegingen. Een erg lekkere beloning voor tijdens de training door het perfecte formaat. Het formaat van de Wildvlees blokjes is ongeveer 2 centimeter en is makkelijk kleiner te breken. In de zakjes van Gold Class Pet Snacks kan wat gruis voorkomen doordat dit product erg bros is.

Inhoud

Dit product is verpakt per 200 of 1000 gram in een plastic seal zak.

Bewaaradvies

Bewaar snacks altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten bakken of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Veel gedroogde producten kunnen helaas insecten bevatten vanuit de fabriek. Dit komt doordat er niet met gif gewerkt wordt om zo de gezondheid van de hond of kat niet te schaden. Mocht u insecten tegenkomen raden wij u aan de snacks 48 in de vriezer te bewaren, hierna zijn alle insecten en eventuele eitjes dood. Insecten vormen geen gevaar voor de gezondheid van de mens en dier.

Bezorgen of verzenden?

Wij kunnen alle producten bezorgen in onze regio maar helaas niet door heel Nederland. Wel kunnen wij alle gedroogde producten verzenden met de post. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

Extra informatie

Gewicht N/B
Diersoort

Hoeveelheid

,