Sale!
 

Gevriesdroogde lamslong

 6,49

Gevriesdroogde lamslong is verkrijgbaar per 100 gram.

9 op voorraad

 

Beschrijving

Gevriesdroogde lamslong

Heerlijke kleinen stukjes lamslong met een rijkere smaak van lamslong. De naam zegt het al ‘gevriesdroogd’ Dit is een speciale manier van drogen waarbij het vlees eerst wordt ingevroren op een temperatuur van -45 tot -80 en vervolgens wordt gevacumeerd om zo vocht af te voeren. Het vocht verdampt bij dit proces. Door deze manier van drogen blijven er meer voedingsstoffen, vitamines en mineralen over in de snack.
Gevriesdroogde snacks zijn zeer poreus en hierdoor erg kruimelig. De poriën van de snack blijven open bij deze manier van drogen, waardoor de snacks zeer snel water opnemen. Deze snacks kunnen droog gegeven worden of eerst in water worden gedaan voordat ze worden gegeten, voor extra zachte structuur.
De snackblokjes variëren is tussen de 1,5 cm en 2,5 cm en hierdoor zeer geschikt voor kleine hondenrassen, puppy’s en katten.

Inhoud
Deze lamslong is verkrijgbaar per 100 gram in een hersluitbare verpakking.

Samenstelling
Gevriesdroogde lamslong bestaat uit 100% lamslong.

Analyse
– Ruwe eiwit 58,2%,
– Ruw vet 37,6%,
– Ruw as 8,3%.

100% natuurlijk
Deze snack is 100% natuurlijk en vrij van bindmiddelen, geur- kleur- en smaakstoffen. Doordat deze snack op een natuurlijke manier gedroogd wordt is deze ook vrij van chemicaliën. Er wordt er ook geen pesticide op de producten gebruikt tegen insecten, het kan  voorkomen dat er een torretje of ander insect in uw snack terecht is gekomen. Indien u dit ziet kunt u het best de snacks 48 uur in de vriezer bewaren, dan zijn ook eventuele eitjes dood. De insecten vormen geen gevaar voor uw hond of kat.

Bewaaradvies
Bewaar de snacks altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten zakken of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Bezorgen of verzenden?
Gevriesdroogde lamslong valt onder gevriesdroogde producten, dit betekend dat wij deze per post verzenden naar heel Nederland of België! Dit geldt voor alle gedroogde producten.
Onze vriesproducten bezorgen wij binnen onze regio. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

Snacken op maat
Alle honden houden van een lekkere snack. Wij bieden alle honden, (zelfs de honden met een voedselallergie) de kans om lekker te snacken!
Hierbij horen natuurlijk wel een aantal richtlijnen, we willen natuurlijk onze dieren gezond houden. Snack hierom met mate en zorg ervoor dat er altijd genoeg drinkwater ter beschikking is.
Wanneer uw hond op KVV staat is hiervoor een handige berekening:

Hoeveelheid snacks x 3 = de hoeveelheid vlees dat u op dat moment zou geven.
Bijvoorbeeld: 10gr snacks X 3 = 30 gram vlees.
Dit kan u van de voeding inhouden. Hierdoor voorkom je gewichtstoename bij uw hond.

Ook adviseren wij altijd bij uw hond te blijven wanneer u hem/haar een snack geeft. Dit geldt voor snacks, maar ook zeker voor kauwbotten. Er is namelijk altijd kans op verslikkingsgevaar. Wanneer u erbij blijft kunt u op tijd ingrijpen wanneer er zo’n situatie voordoet.

Liever iets anders proberen dan onze Gevriesdroogde lamslong?
Probeer dan ook eens onze Gevriesdroogde eendenborstfilet.

Extra informatie

Gewicht 0.100 kg
Diersoort

Geschikt voor

Katten, Kleine honden, Puppy's

Hardheid

1/5

Hoeveelheid