Sale!
 

Paardenlong

Vanaf  5,49 4,99

Paardenlong is verkrijgbaar per 250 gram, 1kilo en 5 kilo.

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tags: , , , , ,
 

Beschrijving

Paardenlong

Als uw hond van paardenvlees traktaties houdt zal deze ook zeker van deze puur gedroogde paardenlong houden! Deze smakelijke snack stukken zijn ook ideaal voor puppy’s en senioren vanwege hun zachtere en luchtige textuur. Ze kunnen ook gebruikt worden tijdens de training, omdat ze gemakkelijk in stukken geknipt kunnen worden. Ook ideaal als uw hond bezig is met een uitsluitdieet om zo te bepalen of uw hond allergisch is. Ook heeft Geusdiervoeding paardensucade en paardenvlees vers uit de diepvries.

Inhoud
Paardenlong is verkrijgbaar in:
– 250 gram in een handig hersluitbare verpakking,
– 1 kilo in een handig hersluitbare verpakking,
– 5 kilo in een seal zak.

Samenstelling
Paardenlong is gemaakt van 100% paardenlong, zonder enige toevoegingen. De grondstoffen en productie zijn uitsluitend Europees.

Analyse
– Ruw eiwit 86%,
– Ruw vet 4%,
– Vocht 3%.

100% natuurlijk
Deze snack is 100% natuurlijk en vrij van bindmiddelen, geur- kleur- en smaakstoffen. Doordat deze snack op een natuurlijke manier gedroogd wordt is deze ook vrij van chemicaliën. Er wordt er ook geen pesticide op de producten gebruikt tegen insecten, het kan voorkomen dat er een torretje of ander insect in uw snack terecht is gekomen. Indien u dit ziet kunt u het best de snacks 48 uur in de vriezer bewaren, dan zijn ook eventuele eitjes dood. De insecten vormen geen gevaar voor uw hond of kat.

Kwaliteitsgarantie
Onze paardenlong wordt geproduceerd in Europa en komt direct van de fabrikant. Omdat wij zo zeker zijn van de kwaliteit van dit product bieden wij 100% kwaliteitsgarantie. De long is langzaam gedroogd waardoor deze luchtig van structuur is.

Bewaaradvies
Bewaar de snacks altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar de snacks in een afgesloten zak of pot zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Bezorgen of verzenden?
Paardenlong valt onder gedroogde producten, dit betekend dat wij deze per post verzenden naar heel Nederland of België! Dit geldt voor alle gedroogde producten.
Onze vriesproducten bezorgen wij binnen onze regio. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

Snacken op maat
Alle honden houden van een lekkere snack. Wij bieden alle honden, (zelfs de honden met een voedselallergie) de kans om lekker te snacken!
Hierbij horen natuurlijk wel een aantal richtlijnen, we willen natuurlijk onze dieren gezond houden. Snack hierom met mate en zorg ervoor dat er altijd genoeg drinkwater ter beschikking is.
Wanneer uw hond op KVV staat is hiervoor een handige berekening:

Hoeveelheid snacks x 3 = de hoeveelheid vlees dat u op dat moment zou geven.
Bijvoorbeeld: 10gr snacks x 3 = 30 gram vlees.
Dit kan u van de voeding inhouden. Hierdoor voorkom je gewichtstoename bij uw hond.

Ook adviseren wij altijd bij uw hond te blijven wanneer u hem/haar een snack geeft. Dit geldt voor snacks, maar ook zeker voor kauwbotten. Er is namelijk altijd kans op verslikkingsgevaar. Wanneer u erbij blijft kunt u op tijd ingrijpen wanneer er zo’n situatie voordoet.

Liever iets anders proberen dan onze Paardenlong?
Probeer dan ook eens onze paardenhuid of knabbelmix paard.

Extra informatie

Gewicht N/B
Diersoort

Hoeveelheid

, ,

Geschikt voor

Grote honden, Kleine honden, Middelgrote honden, Puppy's

Hardheid

1/5