Sale!
 

Runderoren 2.0

Vanaf  3,99 3,49

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , , , , , ,
 

Beschrijving

Runderoren 2.0

Nu ook verkrijgbaar: Runderoren 2.0. Wat is het verschil met onze andere Runderoren ? Deze oren worden langzamer en op lagere temperatuur gedroogd. Hierdoor blijft er meer vlees achter, hierdoor behoud het oor zijn natuurlijke kleur. Het extra vlees maakt deze oren ook meer smaakvol, extra kauwplezier dus!

Zijn een ideale snack voor wat grotere honden, maar ook voor kleinere honden is het een ware kluif. Runderoren bevatten velen malen minder vet dan varkensoren en zijn vaak net zo lekker. Door hardere en taaiere snacks te voeren, moet de hond erg goed kauwen. Dit is niet alleen ook goed voor het gebit maar ook voor de aanmaak van dopamine. Dopamine is een stofje wat honden maar ook mensen gelukkig maakt.

Let er op dat u niet teveel snacks aan uw hond voert. Vele mensen geven dagelijks 1 of meerdere snacks aan hun hond en dit kan lijden tot gewichtstoename. Niet alleen snacks maar ook beloningen moeten meegerekend worden met de hoeveelheid van voeren. Grotere snacks als bullepezen moet u dus niet vaker dan eens per week aan uw hond geven.

Inhoud
Dit product is verpakt per 3 of 25 stuks in een plastic seal zak.

Analyse
Ruw eiwit 67.18%
Ruw vet 14.7%
Vocht 12%

Dit product is vrij van conserveringsmiddelen.

Bewaaradvies
Bewaar snacks altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten bakken of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Veel gedroogde producten kunnen helaas insecten bevatten vanuit de fabriek. Dit komt doordat er niet met gif gewerkt wordt om zo de gezondheid van de hond of kat niet te schaden. Mocht u insecten tegenkomen raden wij u aan de snacks 48 in de vriezer te bewaren, hierna zijn alle insecten en eventuele eitjes dood. Insecten vormen geen gevaar voor de gezondheid van de mens en dier.

Bezorgen of verzenden?
Wij kunnen alle producten bezorgen in onze regio maar helaas niet door heel Nederland. Wel kunnen wij alle gedroogde producten verzenden met PostNL. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

Extra informatie

Diersoort

Hoeveelheid

,