Varkensoren

Vanaf  4,99

Varkensoren zijn verkrijgbaar per 5, 50 of 100 stuks.

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , , , ,
 

Beschrijving

Varkensoren

Een van de meest verkochte snacks zijn toch wel onze varkensoren, iets vetter dan runderoren maar daardoor wel zeer rijk aan smaak. Geliefd door elke hond! Wilt u liever iets groters dan onze varkensoren, probeer dan eens onze varkensoren XXL.

Inhoud
Onze varkensoren zijn verpakt per:
– 5 stuks in een handige hersluitbare verpakking,
– 50 stuks in een handige hersluitbare verpakking,
– 100 stuks in een doos.

Samenstelling
Onze oren bestaan uit 100% varken, zonder geur- kleur- en smaakstoffen.

Analyse
– Ruw eiwit 63,3%,
– Ruw vet 24,4%,
– Vocht 7,1%.
(deze analyse is overgekomen van het product op 25-03-2022)

100% natuurlijk
Deze snack is 100% natuurlijk en vrij van bindmiddelen, geur- kleur- en smaakstoffen. Doordat deze snack op een natuurlijke manier gedroogd wordt is deze ook vrij van chemicaliën. Er wordt er ook geen pesticide op de producten gebruikt tegen insecten, het kan  voorkomen dat er een torretje of ander insect in uw snack terecht is gekomen. Indien u dit ziet kunt u het best de snacks 48 uur in de vriezer bewaren, dan zijn ook eventuele eitjes dood. De insecten vormen geen gevaar voor uw hond of kat.

Bewaaradvies
Bewaar de snacks altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten zakken of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Bezorgen of verzenden?
Deze oren vallen onder gedroogde producten, dit betekend dat wij deze per post verzenden naar heel Nederland of België! Dit geldt voor alle gedroogde producten.
Onze vriesproducten bezorgen wij binnen onze regio. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

Snacken op maat
Alle honden houden van een lekkere snack. Wij bieden alle honden, (zelfs de honden met een voedselallergie) de kans om lekker te snacken!
Hierbij horen natuurlijk wel een aantal richtlijnen, we willen natuurlijk onze dieren gezond houden. Snack hierom met mate en zorg ervoor dat er altijd genoeg drinkwater ter beschikking is. Doordat de varkensoren iets vetter zijn is het belangrijk om niet te vaak varkensoren te voeren aan uw hond.
Wanneer uw hond op KVV staat is hiervoor een handige berekening:

Hoeveelheid snacks x 3 = de hoeveelheid vlees dat u op dat moment zou geven.
Bijvoorbeeld: 10gr snacks X 3 = 30 gram vlees.
Dit kan u van de voeding inhouden. Hierdoor voorkom je gewichtstoename bij uw hond.

Ook adviseren wij altijd bij uw hond te blijven wanneer u hem/haar een snack geeft. Dit geldt voor snacks, maar ook zeker voor kauwbotten. Er is namelijk altijd kans op verslikkingsgevaar. Wanneer u erbij blijft kunt u op tijd ingrijpen wanneer er zo’n situatie voordoet.

Liever iets minder vets?
Probeer dan ook eens onze konijnenoren of paardenhuid.

Extra informatie

Diersoort

Hoeveelheid

, ,

Hardheid

3/5

Geschikt voor

Grote honden, Middelgrote honden