Mini hartjes zalm

 1,99

Mini hartjes zalm zijn kleine snoepjes speciaal voor de kat. Deze kleine snoepjes zijn gemaakt van zalm, aardappelzetmeel en clycerine.

Uitverkocht

Uitverkocht

Artikelnummer: 5500141021099 Categorie: Tags: , ,
 

Beschrijving

Mini hartjes zalm

Mini hartjes zalm zijn leuke kleine hartjes gemaakt van zalm, aardappelzetmeel en glycerine. De snoepjes bevatten maar 6% vet en zijn dus goed verteerbaar,

Inhoud
Mini hartjes zalm is verpakt per 150 gram

Analyse
40% eiwit
6% vet
5% ruwe as
3% ruwe celstof
20% vocht

Bewaaradvies

Bewaar snacks altijd op een donkere en koele plaats, maar niet in de koelkast of vriezer. Bewaar snacks in afgesloten bakken of potten zodat ongedierte de snacks niet kunnen bereiken.

Veel gedroogde producten kunnen helaas insecten bevatten vanuit de fabriek. Dit komt doordat er niet met gif gewerkt wordt om zo de gezondheid van de hond of kat niet te schaden. Mocht u insecten tegenkomen raden wij u aan de snacks 48 in de vriezer te bewaren, hierna zijn alle insecten en eventuele eitjes dood. Insecten vormen geen gevaar voor de gezondheid van de mens en dier.

Bezorgen of verzenden?

Wij kunnen alle producten bezorgen in onze regio maar helaas niet door heel Nederland. Wel kunnen wij alle gedroogde producten verzenden met DHL. Wilt u weten of wij bij u in de regio bezorgen? Kijk dan op onze bezorgpagina.

Extra informatie

Gewicht0.15 kg
Diersoort